NLdoet en Opschoondag

Op 15 en 16 maart is er weer NLdoet. Op deze dag steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij vrijwilligers organisaties. Het wijkteam en de vereniging van Blokwoningen doen hier ook ieder jaar aan mee.

  • Op vrijdag 15 maart gaan we aan de gang bij de volière. Hoe die dag gaat lopen is nog een beetje de vraag omdat alles anders gaat dan gepland, maar dat we iets gaan doen dat staat wel vast. Er zijn nog zat klussen in en om de volière die moeten gebeuren, dus vervelen gaan we ons zeker niet.
  • Op zaterdag 16 maart gaan we in de tuinen van de Blokwoningen aan de gang. Daar zal alles weer klaar gemaakt worden voor het zomerseizoen. Ook wordt er altijd hard gewerkt bij de groene speeltuin.

Opschoondag 

  • De week erna zaterdag 23 maart is het Opschoondag. Als er klussen niet af zijn gekomen met NLdoet dan worden die deze dag vaak afgerond. Maar natuurlijk wordt er ook zwerfvuil opgehaald, losliggende rommel en tegels. Eigenlijk worden op deze dag de puntjes op de i gezet van alle acties van de week ervoor.