Ik ruim mijn boodschap op!

Als niet-hondenbezitter heb ik gedaan wat veel hondenbezitters doen: een rondje om de vijver in het Nieuwe Park gelopen. Ik keek mijn ogen uit. Wat een hondendrollen worden er geproduceerd door al die Bobby’s uit de buurt. Ze liggen er in alle kleuren, geuren en maten. Op 30 april een vlaggetje erop en het grasveld ligt er feestelijk bij!!!

Beste hondenbezitters, neem een voorbeeld aan die ene hondenbezitter die een plastic zakje meeneemt en de boodschap van zijn viervoeter opruimt. Ik heb van horen zeggen dat de rollators uit Gouwestein het wandelpad zelfs al mijden. Dat wilt u toch niet op uw geweten hebben? Het park is er voor iedereen.

Binnen de Groencommissie gaan we ons bezinnen op een ludieke actie, maar als u doet wat u zou moeten doen, wordt die actie overbodig. En dat zou fijn zijn.