Uitnodiging speeddate 70-plussers

Bent u 70-plus en vindt u het leuk om samen met iemand af te spreken om iets gezelligs of iets leuks te gaan doen? Vindt u het ook lastig om iemand te vinden waar u een klik mee heeft? Dan is deze speeddate iets voor u!

Wanneer?
De speeddate is op donderdag 14 juli van 10.30 uur tot 12.00 uur in het gebouw van SamSam, Bleulandweg 1c in Gouda.

Wat is een speeddate?
U ontmoet tijdens de speeddate een aantal mensen en u heeft de gelegenheid om in circa vier minuten per deelnemer te kijken of het klikt. Vier minuten lijkt misschien kort, maar het is lang genoeg om te weten of er een klik is of niet.

Wie zijn wij?
Wij zijn Angelique de Graaf, Anne-Marieke van Gameren, Chantal Geul en Angelique Derksen, welzijnscoaches van het Sociaal Team Gouda. Wij willen graag de 70-plussers die hun kennissen- en vriendenkring willen uitbreiden, met elkaar verbinden.

Aanmelden
Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique de Graaf, telefoonnummer: 06 55 88 09 93 of e-mail: a.degraaf@sociaalteamgouda.nl.

Boelekade 1

2806 AS Gouda

 

U kunt van ons verwachten dat wij discreet met gegevens omgaan en ook een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer neerzetten. Wij willen graag dat u op een informele, laagdrempelige manier met andere mensen in contact komt. Aan deze speeddate zijn geen kosten verbonden.

Wees er snel bij, want er is maar plek voor 40 mensen. Dus vol is vol!

 

Vervoer

Wilt u gebruik maken van de personenbus van VervoersPunt Gouda, bel dan: 06 23956999 of stuur een e-mail naar contact@vervoerspuntgouda.nl.