Promen helpt met beveiliging Reageren uitgeschakeld

Geef inbrekers geen kans

Thuiskomen en constateren dat er is ingebroken in uw woning is een vreselijke ervaring. Zorg ervoor dat inbrekers uw woning overslaan. Daar kunt u zelf een belangrijk bijdrage aan leveren door te zorgen dat u woning bijvoorbeeld voorzien is van goed hang- en sluitwerk. Ook andere beveiligingsmaatregelen, zoals inbraakwerende strips of bovenlichtstangen schrikken inbrekers af.

Wilt u uw huis beter beveiligen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? U kunt hiervoor een beroep doen op medewerkers van Promen. Zij komen uw woning voorzien van beveiligingsmateriaal. De prijsstelling van het aanbrengen van beveiligingsmateriaal is erg aantrekkelijk en leidt tot meer beveiligde woningen. De actieperiode is van januari 2013 tot mei 2013. Voor de voorwaarden en het aanmeldformulier klik hier voor de site van Promen.

Veiligere woningen 

Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van het convenant ‘samen werken en samenwerken aan de aanpak van woninginbraken in de gemeente Gouda’ dat op 4 december 2012 is ondertekend door de woningcorporaties Woonpartners Midden-Holland en Mozaïek Wonen, Politie Hollands Midden, gemeente Gouda en Promen. Doel van dit convenant is het verbeteren van de woon- en leefomgeving in Gouda.

Maak uw huis veilig! 

Maak gebruik van het Goudse initiatief waarbij Promen voor een aantrekkelijke prijs beveiligingsmateriaal komt aanbrengen. Neem dus snel contact op met Promen.