Nieuwe ondernemers Vredebest en Spoorstraat

Deze maand waren alle hinderpalen voor het geven van de sleutels aan de nieuwe ondernemers van de Vredebest en Spoorstraat opgeheven. Daarom kon Multi Vastgoed op 11 april de sleutels van de overige leegstaande panden aan de nieuwe ondernemers geven.

De nieuwe ondernemers zijn:

  • Spoorstraat 15 -Joost Zwanenburg – Graffiti en skate shop VijfB, is al open
  • Spoorstraat 17 – Maurits Eslamdoost – Modieuze herenkleding
  • Spoorstraat 19 – Esther Schuling –  Running advies en toebehoren
  • Vredebest 18 – Heleen van Praag – “Gouda bruist”
  • Vredebest 22 – Kim Bouwman – Meubels bekleden

Afgezien van VijfB zijn de andere vier ondernemers nog druk bezig hun winkel gereed te maken. In de komende maand zullen ze waarschijnlijk open gaan. Het wijkteam hoopt dat de nieuwe ondernemers samen met de daar al gevestigde ondernemingen de Spoorstraat en de Vredebest een nieuw elan geven.

 

Op Vredebest 6 gaat zich ook nog een adviesbureau over persoonlijke ontwikkeling “Individuals” vestigen. Verder bestaat er de mogelijkheid dat er nog één of twee andere winkels bijkomen.

Uiteindelijk zullen alle winkels plaats moeten maken voor het nieuwe Multi Vastgoedplan als dit over één à twee jaar gerealiseerd gaat worden. Het wijkteam wenst de nieuwe ondernemers in ieder geval heel veel succes en bedankt natuurlijk Multi Vastgoed voor hun medewerking