Maak Gouda Duurzaam 2013 Reageren uitgeschakeld

Er zijn nog een paar dagen te gaan voordat Maak Gouda Duurzaam van start gaat. Het programma op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober in en rond de Sint Janskerk bestaat uit twee delen: op vrijdagavond een deel gericht op bedrijfsleven, overheid en andere maatschappelijke organisaties, en op zaterdag een duurzaamheidsmarkt voor alle inwoners van Gouda.

Vrijdagavond staat het thema duurzame voeding centraal. Sprekers belichten dit thema vanuit het bedrijfsleven, overheid en wetenschap. De publieksmarkt op zaterdag wordt geopend door burgemeester Schoenmaker en afgesloten met een concert. Maak er een duurzaam weekendje uit in Gouda van! Maak gebruik van het speciale ‘Maak Gouda Duurzaam’ hotelarrangement van Best Western. Kosten zijn € 65 voor een eenpersoonskamer en €79 voor een tweepersoonskamer op basis van logies en ontbijt. Reserveren via info@bestwesterngouda.nl.

Het MGD-team
Vrijwilligers gezocht!
Wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzaam Gouda? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zoeken mensen die het leuk vinden om de handen-uit-de-mouwen te steken. Dat kan zijn in de voorbereiding of juist op de dagen zelf bij bijvoorbeeld de inrichting van de kerk. Meer info hier. Meld je aan en we kijken samen wat je bijdrage zou kunnen zijn. Mail naar info@maakgoudaduurzaam.nl.