Gastheren en Gastvrouwen gezocht voor Film van de Stad Reageren uitgeschakeld

We zijn op zoek naar gastheren en gastvrouwen die op vrijdag  4 oktober om 19.30 uur de ‘Film van de Stad’ willen vertonen in hun huiskamer. Film van de stad is een dvd met historische beelden van Gouda. Nodig je buren en straatgenoten uit en kijk wat zij weten over Gouda door de jaren heen. Misschien komen er interessante verhalen naar boven! Gouda Bruist stelt de film samen met hulp van het Streekarchief en Oud Gouda. Denk aan polygoon journaals, opnames van voor, tijdens en naar de oorlog, de viering van 700 jaar Gouda enz. De dvd duurt ongeveer een uur.
Film van de Stad is een activiteit in het kader van Kom erbij, de Week tegen eenzaamheid van 26 september t/m 5 oktober. Er worden in die week verschillende activiteiten georganiseerd in Gouda (zie ook de groep Kom erbij op goudabruist.nl).

Meld je (voor 13 september) aan als huiskamer via het aanmeldformulier op Gouda Bruist of via gouda@ideeenbrouwerij.nl. Het enige wat je nodig hebt is een dvd-speler en een televisie. Vertoning via een computer en beamer is ook mogelijk en als je wilt, kun je de dvd ook op een andere locatie vertonen. Denk aan een buurthuis, café of andere ontmoetingsruimte.
Je ontvangt half september van ons de dvd en speciale uitnodigingskaarten om je buurtgenoten uit te kunnen nodigen.

http://goudabruist.nl/profiles/blogs/gastheren-en-gastvrouwen-gezocht-voor-film-van-de-stad