Duurzaamheidsloket opent in Stadswinkel

Op 23 februari opent wethouder Hilde Niezen het Duurzaamheidsloket in de Stadswinkel. Kom ook langs en laat u adviseren over het verduurzamen van uw woning. Dan maakt u ook kans op een van de 10 warmtescans die worden verloot.

Heeft u een hoge energierekening? Door betere isolatie, slimme verlichting en goede ventilatie bespaart u geld! Met meer comfort, lagere energiekosten en het is ook goed voor het milieu.

Wilt u weten wat u kunt doen om energie te besparen, heeft u plannen om uw huis te isoleren of zonnepanelen aan te schaffen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is in de Stadswinkel het Duurzaamheidsloket geopend. Hier kunt u uw vragen stellen en ideeën opdoen.

Opening
De officiële opening van het Duurzaamheidsloket is op donderdag 23 februari om 14.00 uur.
U kunt direct vragen stellen en ideeën delen. Ook worden er 10 warmtescans verloot. Met de warmtescan kunt u zien of uw huis goed geïsoleerd is en of er geen warmte verloren gaat of teveel koude lucht uw huis binnen komt. Komt u ook? Adres: Stadswinkel, Kleiweg 96 (aan de kant van het Kleiwegplein).