Club Vergeet-mij-nietje

Activiteiten en ontspanning voor mensen met kleine geheugenproblemen

In De Huiskamer organiseren we iedere dinsdag activiteiten voor oudere mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, contact en die een (geheugen)steuntje kunnen gebruiken.
Sommige ouderen hebben behoefte aan ondersteuning bij de invulling van de dag. Daarvoor kunnen zij nu terecht in De Huiskamer. Gezellig samen zijn, elkaar ont­moeten en een praatje hebben of samen de maaltijd gebruiken. Dit zijn belangrijke elementen van ons aanbod. Er kunnen activiteiten worden aangeboden die samen met de bezoekers bedacht zijn. Meedoen mag, maar niets is verplicht. Ook als u betrokken bent bij de zorg voor iemand die vergeetachtig is, bent u welkom om even op adem te komen, of even een steuntje te halen. Bent of kent u iemand die graag naar De Huiskamer komt, neem dan contact met ons op, of loop gewoon eens binnen op dinsdag.

Tijdstip en kosten
Elke dinsdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De kosten
De kosten zijn € 3,50 per keer, inclusief koffie, thee en een lunch.

Locatie
De Huiskamer Jan LigthartSnoystraat 42802 SX Gouda

Meer weten en aanmelden?
Neem gerust contact met ons op of kom langs op dinsdag. Het telefoonnummer van De Huiskamer is 06 54 21 48 45. Wilt u meer informatie of heeft u vragen bel dan met Carla Jochems tel: 06 20 41 77 58of stuur een mail naar carla.jochems@plicare.nlDe Huiskamer wijkcentrum Jan LigthartSnoystraat 4 2802 SX Gouda.

Een gezamenlijk project van De Gemiva-SVG Groep, Plicare, Sociaal team Gouda West, Tandem, Gemeente Gouda en Gezondheidscentrum Korte Akkeren.