Buurtfeest Rode Dorp zaterdag 20 april

Zoals in de vorige wijkkrant al aangegeven is er op 20 april een buurtfeest voor het Rode Dorp.  De geplande onderdelen zijn bewegingstheater, spelletjes, een kleurplaatwedstrijd en een borrel.

Het feest staat gepland tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Het feest kan tot stand komen door een subsidie van GoudApot die de kosten (grotendeels) dekt. en voorwaarde van GoudApot bij verstrekken van subsidie is dat de buurt zelf ook d.m.v. geld of inspanning bijdraagt aan het initiatief. Mede daarom hebben wij niet gekozen voor een duur entertainmentbureau dat de organisatie van de spelletjes in zijn geheel op zich neemt, maar de buurtbewoners te vragen zelf een handje toe te steken en een spelletje te begeleiden.

Er hebben zich nog geen mensen aangemeld naar aanleiding van de oproep in de vorige wijkkrant daarom doe ik hierbij de oproep opnieuw. Er zijn nog minimaal 3 mensen nodig. Als er echt geen aanmeldingen komen zullen we dit onderdeel moeten schrappen, want we kunnen niet overal te gelijk zijn en we zijn wel verantwoordelijk voor de materialen. Ook is er nog steeds behoefte aan iemand die ons kan helpen aan het begin van de middag met de tafels en partytenten uit het depot van het wijkteam te halen en ‘s avonds terug te brengen. Iemand die kan komen sminken zou ook een leuke aanvulling zijn. Kun je ons helpen mail dan naar eveline.vander.zijden@hotmail.com.

Op korte termijn zullen de bewoners van het buurtje nog een flyer met aanvullende informatie ontvangen samen met de kleurplaat voor de kleurplaatwedstrijd. Dan ook nog het vriendelijke verzoek de parkeerplaats in de Parkstraat op 20 april vrij te laten.